Hoppa till innehåll

Coachning som skapar klarhet i vad du och företaget behöver

Behöver ni coachning? Har ni blivit hemmablinda?

Coachning behövs på alla nivåer. Oavsett om du är vd, sitter i ledningsgruppen, mellanchef, säljare eller har ett personalansvar. Det finns tillfällen då man ifrågasätter om man är tillräcklig för uppgiften. Vägen fram kan vara otydlig och kantad med risker. Det kan finnas outtalade konflikter i organisationen som är svåra att komma åt eller så krockar privatlivets åtaganden med organisationens krav.

Alla behöver då och då stöd att vända och vrida på situationen för att få klarhet i frågor eller situationer och därmed kunna fatta bättre beslut.

Coachning Idésuppport

Samtalen bygger på NLP-modellen och hur man påverkar genom språket. Vi arbetar med öppna frågor där ni själva kommer fram till svaren. Coachen ansvarar för att leda processen och du som utövare ansvarar för din egna vilja och agerande. Coachning kan genomförs både ”one on one” eller i grupp.

Erfarenhet

Vår coach är diplomerad och har mångårig erfarenhet inom coachning på olika nivåer och har bland annat arbetat med förändringsarbete, krishantering och generationsväxling.

Komplettera gärna coachningen med andra strukturer för att utveckla din organisation. Du kan läsa om våra andra tjänster här >>

Behöver ditt företag hjälp med organisationsutveckling eller förflyttning inom något område?